Notícies

(31/01/2024) El número 2 de la publicació ACCIÓ! publicació pro-l’Estat valencià ja està editat. Els interessats en rebre’l el podeu demanar a fundacio@constantillombart.org

(17/01/2024) La Fundació «CONSTANTÍ LLOMBART» enceta la publicació ACCIÓ! publicació pro-l’Estat valencià. Els interessats en rebre-la la podeu demanar a fundacio@constantillombart.org

(23/03/2023) La Fundació «CONSTANTÍ LLOMBART» destaca una relació de frases de Colomines i Baeta escoltades a l’acte de l’Hotel Inglés.

L’historiador Agustí Colomines (Barcelona, 1957) a València el 23 de març 2023, portat per la Fundació «CONSTANTÍ LLOMBART»

(23/02/2023) Crònica de l’acte de la Fundació «CONSTANTÍ LLOMBART» sobre Nova Germania, Germania Socialista i República Valenciana.

L’historiador Xavier Ferré (Reus, 1962) a València el 23 de febrer 2023, portat per la Fundació «CONSTANTÍ LLOMBART»

NOTA DE PREMSA · 04/03/2020

LA FUNDACIÓ «CONSTANTÍ LLOMBART» DEMANA A L’IIFV INCLOGA  L’ENLLAÇ DE L’AVL EN LA SEUA SECCIÓ D’ENLLAÇOS

La Fundació -de la Comunitat Valenciana- cultural, valencianista i republicana «CONSTANTÍ LLOMBART» s’ha dirigit a l’INSTITUT INTERUNIVERSITARI DE FILOLOGIA VALENCIANA (IIFV), perquè incloga en la seua secció d’Enllaços de la seua pàgina https://web.ua.es/iifv/ l’enllaç amb l’ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA (AVL) i al costat dels altres enllaços de les entitats relacionades amb la llengua que s’estudia, defensa i promou..

L’IIFV té el seu origen a l’any 1978 amb la creació  de l’Institut Universitari de Filologia Valenciana (O. M. de l’11 de juliol, BOE del 18-X-1978) com a organisme científic de la Universitat de València; la iniciativa de creació va partir del professor Manuel Sanchis Guarner, sent el seu primer director.

La carta lliurada a l’IIFV en llurs ubicacions d’Alacant, València i Castelló ha estat la següent: